Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Egyedi gyártású szövött címke - damaszt alapanyag

A márkanevek egyedi jelölésére használják leggyakrabban a szövött címkét. Mivel a grafika a címke alapjával együtt készül el (beleszövik az anyagba), ezért biztosan nem fog kifakulni a rajta látható információ mosáskor, sokkal tartósabb és elegánsabb, mint egy nyomott címmke. Több alapszínben és színkombinációval rendelhető, illetve bármilyen méretben elérhető.

A szövött címkéknél nincsenek standard méretek, a megrendelő határozhatja meg. Tipp a mérethez: skiccelje fel egy papírra a logót, húzzon köré egy téglalapot/négyzetet, majd vágja ki és próbálja hozzá a termékhez. Ha megtalálta az ideális méretet, vonalzóval mérje le és adja meg az ajánlatkérésnél az adatokat. Bevarrási hellyel is számoljon, ez általában 0,5-1 cm szokott lenni.

Bevarrási módját tekintve lehet:

cimke hajtas 01

- hővágott: ebben az esetben a címke minden oldala el van dolgozva, így az sehol nem foszlik. Ezt a bevarrási módot többnyire körben levarráshoz kérik. Akár öntapadós is lehet.

- kétoldalt visszahajtott: a címke két végén egy-egy behajtott fülecske lesz a toldalék, amit majd levarrnak, így tulajdonképpen egy kis akasztó is képződhet a címkéből

- félbehajtott: ennél a típusnál a címke félbehajtásra kerül, így lehet például sapkák szélére vagy pólók ujjára rávarrni. Amennyiben ezt választja a címke kihajtott méretét írja meg az ajánlatkérésnél!

A damaszt alapanyagról:

a leggyakrabban választott szövött címke alapanyag, puha és elegáns. Szövegek, logók szépen jelennek meg a végterméken. Ár-érték arányban a legjobb választás. Sűrű szövésének köszönhetően a részletesebb grafikai elemek is szépen megjeleníthetők.

Minimum rendelési mennyiség: 1000 db, gyártási idő kb. 2,5 hét. A teljes mennyiség legyártása előtt díjtalan mintacímke készítésére van lehetőség. Az 1000 db-os mennyiség nem osztható meg fele ilyen, fele olyan verzióban.

A lent megjelenő ár nem minősül ajánlatnak.

Ár: 0,00 Ft
+ ÁFA / Darab
( bruttó:0,00 Ft )
Mennyiség:
Darab