Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Egyedi gyártású szövött címke

Egyedi gyártású szövött címke - taft alapanyag

Taft alapanyagú szövött címkéink vékony, ám strapabíró anyaguk lévén ideálisak ajándéktárgyak, bútorok, ruhák, valamint táskák külső felületen történő címkézéséhez is. A szövött címke praktikus alternatíva, ellenáll a gyakori mosásnak, nem fakul. Bevarrási stílus tekintetében háromféle típusú címkét tudunk rendelkezésükre bocsátani, attól függően, milyen termékre kerül: hővágott, kétoldalt visszahajtott és félbehajtott.

Címkéink többféle színben/színkombinációban és bármely méretben elérhetőek.

Egyedi gyártású szövött címke - damaszt alapanyag

Szövött címkékhez ár-érték arányban a legkedvezőbb opció. Damaszt alapanyagú címkéink népszerűsége lágy tapintásuknak és ízléses megjelenésüknek köszönhető. Sűrű szövése lévén a végterméken a szövegek és a legapróbb grafikai részletek is jól kivehetők. Damaszt szövött címkéink három típusa érhető el: hővágott, kétoldalt visszahajtott és félbehajtott.

Címke kínálatunk rendkívül gazdag szín- és méretválasztékkal áll rendelkezésükre.

Egyedi gyártású szövött címke - szatén alapanyag

A szatén alapanyagú szövött címke exkluzív választás exkluzív termékekhez. A szatén címke népszerűsége eleganciájában és selymes puhaságában rejlik. Címkéinket megtalálja hővágott, kétoldalt visszahajtott és félbehajtott kivitelezésben is, kiemelkedő szín- és méretválasztékban.

Egyedi gyártású szövött embléma

Szövött emblémával általában munkaruhákon, sportmezeken és egyenruhákon találkozunk, de speciális, egyedi szövött embléma igényeikkel is bátran forduljanak hozzánk, segítséget nyújtunk a címkék kreatív tervezési folyamataiban is, a megvalósítást pedig bízzák csak ránk. Szövött emblémáink forma tekintetében is széles repertoárban elérhetők.