Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Szalagfüles papírtáskák

Szalagfüles papírtáska - a környezetbarát reklámhordozó

A reklámtáskák legnépszerűbb és legkelendőbb fajtái méltán a szalagfüles papírzacskók (nátrontasakok), hiszen kiemelkedően jó minőségűek, nagy teherbírásúak, sokoldalúan felhasználhatóak, dekoratívak és nem utolsó sorban az áruk is igen kedvező. A papírtasak egy környezettudatos választás, ami bármilyen cég számára remek ár-érték arányban elérhető webshopunk kínálatáról is.Miért olyan népszerűek a szalagfüles papírtáskák?

Szalagfüles papírzacskót cégünktől 4 különböző méretben, valamint két árnyalatban is beszerezhet. Ezek a belső fülragasztással készült tasakok egyáltalán nem silány minőségűek, ellenkezőleg, akár 3-5 kilogramm teherbírásra is alkalmasak anélkül, hogy attól kéne tartania, kilyukadnak alól, vagy éppen elszakad a fülük. Ezt különösen azért fontos hangsúlyoznunk, mert okozhat kellemetlen, bosszús perceket egy-egy rossz minőségű papírtasak, nem beszélve arról, hogy termékei, értékei épsége is veszélybe kerülhet, ha a papírtasak egyszer csak „megadja” magát. Ezért sem ajánlatos ezen spórolnia; ha cégünktől rendel a pénzéért garantáltan kitűnő minőséget (70 g/m2) is kap. Az általunk forgalmazott tasakok ellenállóak, tartósak és esztétikai szempontból is jó választásnak bizonyulnak.

Változatos formatervezés, személyre szabható típusok

Kivitelezés tekintetétben is rendkívül sokféle szalagfüles papírtáskákkal várjuk az érdeklődőket. A négy különböző méret mellett (pl. itt talál különösen nagy talpszélességgel ellátott szalagfüles elviteles papírtáskákat is), két színnel is készültünk megrendelőinknek. A klasszikus fehér mellett natúr barna árnyalatú tasakokat is vehet innen, amiket személyre szabottá, egyedivé logó feltüntetésével vagy grafikával tehet.

A környezettudatosság számunkra is fontos szempont, ezért szalagfüles papírtáskáink 100%-ig újrahasznosíthatóak, lebomló alapanyagúak.

Tippek, hogy mire használhat egy szalagfüles tasakot?

Kifejezetten sokféle holmit tud csomagolni egy szalagfüles papírtáskába. A következőkben - a teljesség igénye nélkül - adunk néhány ötletet:

  • ruházati cikkek
  • könyvek
  • játékok
  • élelmiszerek, sütemények
  • ételdobozok
  • protokollajándékok, stb.

Nagyobb tételben rendelne? Esetleg egyedi kérései is lennének? Kérje online árajánlatunkat! Szalagfüles papírtáskák natúr barna vagy fehér színben, nyomatatlanul elérhetőek azonnal is raktárkészletünkről. Ha Önnek sürgősen van szüksége tasakokra, válasszon minket, és nem kell napokat várnia a csomagolóanyagokra!