Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Csomagolástechnika

Csomagolástechnika – strapabíró, minőségi termékek

Minőségi csomagolástechnikai megoldások végtelen tárházával várjuk régi és új ügyfeleinket. Csomagküldő és talpas tasakok, dobozok, bopp és simítózáras tasakok, nylontáskák, selyempapírok, légpárnás fóliák megannyi méretben, kivitelezési formában, igény esetén nagyobb tételben is.

Az utóbbi évek fogyasztási szokásainak köszönhetően ugrásszerűen megnőtt a különféle csomagolástechnikai megoldások iránti igény. Szerencsére napjainkban a legkülönfélébb kreatív lehetőségek, anyagok, csomagolási módok állnak a rendelkezésünkre akkor, ha valamit praktikusan és esztétikusan becsomagolnánk. Mert az igényes csomagolás több egy termék attraktív külső megjelenésénél…

Miért van szükség megfelelő csomagolásra?

  • Bármilyen termékről legyen szó, egy hozzáillő csomagolással megvédjük az árut a káros külső hatásoktól. A szállításban rejlő veszélyektől kezdve a hőmérsékleti ingadozásokig, a napsütéstől, nedvességtől, szennyeződésektől és egyéb kártevőktől.
  • A termék csomagolása ideális lehetőséget nyújt a fogyasztók tájékoztatására, hiszen a csomagoláson lényeges információkat is elhelyezhetünk.
  • Egyszerűbbé és biztonságosabbá tehetjük a termék tárolását, raktározását, szállítását.
  • Többdarabos termék esetén, a tartozékokat megfelelő biztonsággal elrendezhetjük, rendszerezhetjük a csomagolásban.
  • Egy átgondolt és minőségi csomagolással sokat tehetünk a termék esztétikai megítéléséért, ami pozitív hatással lehet a vásárlói elégedettségre is. Termékek raktárról, akár azonnali átvétellel

Termékpalettánkon nem csak hagyományos csomagolóanyagokathttps://www.balogcimke.hu/termekek/papirtaskak/sodrottfules-papirtaskakyedi emblémával ellátva készítünk tasakokat, táskákat, zacskókat, szatyrokat a változatosság és a megfizethetőség jegyében. Celofán tasakokból óriási méretválasztékunk van: körülbelül 40 féle méretű sima és 4 féle méretű praktikus ragasztócsíkos celofán tasak vehető meg azonnal, raktárról, személyes átvétellel vagy gyors és kényelmes házhoz szállítási lehetőséggel.

A BOPP előnyeiről – miért ez az egyik fő alapanyagunk?

Laikusként könnyű összetéveszteni a hagyományos celofánt és a BOPP-ot, vagyis a polipropilént, mert mind jellegében, mind kinézetében, de sokoldalú felhasználhatóságában is rendkívül hasonló a két anyag. Mindkettő ugyanolyan színtelen, átlátszó anyag, azonban a BOPP mellett szól a hegeszthetőbbsége, környezetkímélőbb előállítása, és ebből fakadóbb jutányosabb ára is a celofán tasakokkal szemben.

Vessen egy pillantást minőségi csomagolóanyagainkra, és kérjen megrendelésére szabott árajánlatot munkatársainktól! Ha konkrét elképzelése van a csomagolóanyag típusát, mennyiségét illetően, úgy weboldalunkon keresztül pár egyszerű lépésben már le is adhatja megrendelését. Többféle szállítási móddal és fizetési lehetőséggel várjuk.