Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Belövőszálak

Standard 25 mm-es belövőszál

A standard 25 mm-es belövőszál standard pisztolyhoz alkalmazható. Használatával a termék és az arra rögzített függő címke közti távolság mértéke 2,5 cm. Standard 25 mm-es típusunk gazdag színválasztékban kapható.

Standard 50 mm-es belövőszál

A standard pisztolyhoz használatos 50 mm-es változat alkalmazása esetén a termék és a hozzá tartozó függő címke távolsága 5 cm. A standard 25 mm-es és 50 mm-es típusú szálak többféle színben állnak rendelkezésre.

Fine belövőszál 25 mm-es

A fine belövőpisztolyokhoz alkalmazható 25 mm-es vagy 40 mm fine szál használatával a termék és a ráillesztett címe közti távolság 2,5 cm. Ez a típus fehér színben kapható.

Standard kampós belövőszál

A standard kampós változat igazán praktikus választás: a terméket fel is lehet akasztani a szál végén található kampónak segítségével. Standard belövőpisztolyhoz alkalmazható.

Fine belövőszál 40 mm-es

A fine 40 mm-es típusú szál fine belövőpisztolyhoz alkalmazható. Használata esetén a távolság a termék és a címke között 4 cm. Fehér színben rendelhető.

Standard 40 mm-es belövőszál piros színben

Ha valami igazán különlegesre vágyik, válassza a gyönyörű, élénk piros színben pompázó standard 40 mm-es belövőszálat, mely standard pisztolyhoz használható! A szál alkalmazása a termék és címkéje között 4 cm-es távolságot eredményez.

Standard 25 mm-es belövőszál fekete színben

A fekete alapszínben is elérhető standard 25 mm-es belövőszál standard pisztolyhoz alkalmazható. Használatával a termék és a ráillesztett címke közti távolság 2,5 cm.