Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft

Ruhacímke-készítés, papírzacskó- és tasakgyártás, egyéb nyomdai munkák

Komoly szakmai tapasztalattal a hátunk mögött már számtalanszor bebizonyítottuk, hogy cégünk élen jár a különféle egyedi és szövött címkék, ruhacímkék, csomagolóanyagok és belövőszálak gyártásában és forgalmazásában. Saját digitális nyomdánk és szitaüzemünk a biztosíték arra, hogy minden megrendelést a lehető legpontosabban, magas minőségben, előre egyeztetett határidőre készítünk el. De akkor sem kell máshova mennie, ha standard, a jelenkor igényeinek megfelelő, hagyományos csomagolástechnikai termékeket, ruhacímkéket, plasztik kártyákat vásárolna. Folyamatosan bővülő, állandó raktárkészletünkről egyszerűen és gyorsan rendelhet webshopunkon keresztül, ráadásul élhet a házhoz szállítás kényelmes lehetőségével is. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélelégedettségre, így nem csak első osztályú kész termékekkel, egyedi megrendelések kivitelezésével is készséggel állunk vevőink szolgálatára. Szakértelmünk legjavát nyújtva, segítünk a megfelelő termék kiválasztásában.

Címkék és ruhacímkék nagy választékban

A címketípusok szinte teljes palettáját lefedjük. Rendelhet tőlünk minőségi szatén és szövött címkét, egyedi nyomott textilcímkét, öntapadós és műanyag címkét, de raktárunkon állandó jelleggel elérhetőek a fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelő, előre gyártott mosási, kezelési tájékoztató címkék, illetve azok is, amik az anyagösszetételt jelölik.

Minőségi belövőszálak

A különféle függőcímkék gyors és egyszerű rögzítéséhez ideális választás a szálbelövő pisztoly, aminek használatához nélkülözhetetlen a kiváló minőségű belövőszál. Műanyag belövőszálat több méretben és formában kínálunk, de pót belövőtűt is vásárolhat tőlünk, ha éppen arra van szüksége.

Sokoldalúan felhasználható csomagolóanyagok

Többféle méretben, színben és kialakításban gyártunk különféle csomagolóanyagokat, celofán tasakokat, papírtasakokat, szatyrokat, reklámtáskákat logózva, emblémázva. Tasakgyártáskor nem csak az esztétikai tényezőkre, a tartósságra, de a fenntarthatóságra és a megfizethető árakra is fokozottan odafigyelünk. A kereskedelemtől a reklámiparig számtalan területen lehet szüksége strapabíró, ugyanakkor mutatós csomagolóanyagokra, tasakokra és papírzacskókra, így csak ajánlani tudjuk magunkat.

Szeretne többet is megtudni termékeinkről, szolgáltatásainkról? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére!

Népszerű termékeink