Üzlet: 1075 Budapest
Sip u. 16-18
Hétfőtől Péntekig
8-tól 16:30-ig
06-1/352-83-90
English Hungarian
Kosár
0 Termék
0,00 Ft
Cégünk története hosszú múltra tekint vissza. A magánvállalkozás az 1930-as évek közepén indult, már akkor jelentős szerepet töltött be a csomagolástechnika területén az akkori élelmiszeriparban, elsősorban a tészta- és édességipari termékek körében. Az 50-es években főleg papír- és műanyag-feldolgozás, csomagolóanyag gyártás és forgalmazás, illetve különböző nyomdai munkák jellemezték a kisvállalkozás tevékenységét. A rendszerváltozás idején jelentősen megnőtt a ruházati termékeket gyártó vállalkozások száma, és ezen cégek részéről nagyfokú igény keletkezett a ruházati kellékekre. Így a vállalkozás CSOMAGOLÓANYAGOK és CÍMKÉK gyártására, forgalmazására specializálódott, melyhez az alapot a saját gyártással rendelkező digitális nyomdánk és szitaüzemünk nyújtja. A hagyományos csomagolóanyagok mellett igyekszünk folyamatosan bővíteni kínálatunkat a vásárlók visszajelzései alapján, így a ruhacímkék és celofán tasakok mellett többek között díszdobozokat, exkluzív papírtáskákat és egyéb nyomdai termékeket is készítünk.
A jelenkor igényeinek megfelelően webshopunkban termékkínálatunk 99%-a megtalálható és rendelhető, üzletünkben bankkártyás fizetés biztosított valamint házhozszállítás, postázás is kérhető, akár külföldre is.

Címke készítés, csomagolóanyag, divatáru kellék, nyomdai munkák

Cégünk fő tevékenységi körébe tartozik az egyedi címke, ruhacimke készítés; ruhaipari és divatáru kellékek, szálbelövő pisztolyok, belövőszálak forgalmazása; különböző csomagolóanyagok, papírtasak, zacskó, reklámtáska gyártása, forgalmazása és emblémázása; egyedi plasztik kártya nyomtatás; illetve különféle nyomdai munkák.

Címke, ruhacímke

Szinte az összes létező címke és ruhacímke fajta beletartozik a tevékenységi körünkbe. A divatáru szakma és a ruhaipar számára kínáljuk a ruhacímkék minden típusát: egyedi nyomott textilcímke, szatén ruhacímke, szövött címke, függő papírcímke, öntapadós kezelési címke, műanyag dombor embléma. Természetesen nemcsak egyedi ruhacimke gyártása rendelhető, hanem készen, raktárról kaphatóak méretjelzők, mosási kresz és anyagösszetételes ruhacímkék, kezelési útmutatók és univerzális vásárlói tájékoztatók is. A ruhacimke termékcsoporton túlmenően természetesen bármilyen egyéb egyedi címke elkészíthető papír, öntapadós papír, és öntapadós PVC kivitelben, illetve készen raktárról kaphatóak különféle árazó-címkék, ékszerárazó címkék, ékszer-tikettek.
Az egyedi címke készítés során ingyenes segítséget nyújtunk egy hatásos logó, egyedi embléma grafikai tervezésében, illetve az Ön elképzelései, ötletei szerinti elkészítésében, ezzel is hozzájárulva a minőségi textil-, papír-, szövött és különféle öntapadós címkék, ruhacímkék kivitelezéséhez.
Az egységes ruhacímkék, úgy, mint szövött címkék, mosási kresz textilcímék és papírcímkék összhatása fontos eleme a ruhaipari termékek csomagolásának. A ruhacímke kiemeli a terméket, növeli áruja értékét és a figyelemfelkeltés szempontjából fontos része az eladhatóságnak. A papírcímke tartalmi része egyrészt fontos, mindenre kiterjedő információt (kezelési útmutató, anyagösszetétel stb.) nyújthat a vevőnek, másrészt a Fogyasztóvédelmi törvény hatályos jogszabályainak is meg kell felelnie.  A nálunk kapható vásárlói tájékozató címkék és mosási kezelési ruhacímkék megfelelnek a Fogyasztóvédelmi törvény előírásainak. Ahogy a készen kapható, univerzális ruhacímkéknek, úgy az egyedileg rendelt ruhacímkéknek is meg kell felelni a Fogyasztóvédelmi törvény szabályozásának. Az egyedileg rendelt ruhacímkéknél a tartalom kialakításában is tudunk segítséget nyújtani.

Szálbelövő pisztolyok, belövő szálak

A függő papírcímke ruhához, kabáthoz, táskához való illesztésének legtökéletesebb módja a műanyag szállal történő rögzítés. Ez történhet belövőpisztollyal (szálbelövő) vagy kézi árazószállal. A belövőpisztolyhoz többféle méretben és formában kínálunk belövőszálat és pót belövőtűt.

Csomagolóanyagok

A legkülönfélébb anyagokból (papír, celofán pontosabban BOPP,  műanyag, simítózáras tasak PE anyagból, nylon, nátron) számtalan fajta tasakot, zacskót, papírtasakot, táskát, reklámtáskát, szatyrot és kartondobozokat kínálunk készen raktárról, illetve mindezek rendelhetőek egyedi méretekben, egyedi emblémával, logóval is.
A legnagyobb méretválaszték a celofán tasakokból van, kb. 40 féle méretű sima és 4 féle méretű ragasztócsíkos celofán tasak vásárolható raktárról. A celofán tasak valójában BOPP tasak (polipropilén), hiszen BOPP alapanyagból készül, azonban jellegében, megjelenésében és felhasználhatóságában nagyon hasonlít a celofán tasakra. 
A BOPP tasak alapanyaga ugyanolyan víztiszta átlátszó, "zörgős" anyag, mint a celofán tasak. A valódi celofán tasakkal ellentétben a BOPP tasak hegeszthető, olcsóbb és környezetbarátabb az előállítása. Természetesen egyedi méretű és/vagy logózott BOPP tasak is rendelhető.

Plasztik kártya készítés

Üzletének, vállalkozásának a vevőkhöz, partnerekhez fűződő viszonyát erősítheti a törzsvásárlói rendszer vagy akár egy kedvezmény-partnerprogram, amelynek legjobb eszköze az egyedi plasztik kártya. Ahogy minden egyéb termékünkél, így a plasztik kártyáknál is teljeskörű és ingyenes grafikai tervezéssel segítjük, hogy a lehető legesztétikusabb és leghatékonyabb legyen egyedi plasztik kártyájának külső megjelenése és tartalma. Természetesen egyéb célokra is alkalmas az egyedileg emblémázott, egyedi logóval nyomott plasztik kártya: club-kártya, tartós használatú névjegykártya, fontos személyes adatok (pl.: egészségügyi) tárolása stb.
Kis szériás, akár 10 db-os plasztik kártya rendeléseket is teljesítünk, 1 vagy 2 oldalon nyomva, akár 300 dpi fotóminőségben. A plasztik kártya készítés igény szerint történhet sorszámozva, perszonalizálva vagy aláíráscsíkkal ellátva is. Ezeknek az egyedi tulajdonságoknak semmilyen egyéb pluszköltsége nincs.

Nyomdai munka

A legkülönfélébb nyomdai munkákkal állunk megrendelőink rendelkezésére: névjegykártyák, üzletkártyák, szórólapok, prospektusok, meghívók, üdvözlő kártyák, céges levélpapírok, emblémázott borítékok, dossziék vagy akár emblémázott ragasztószalagok, kordonszalagok. A megrendelt nyomdai munkákhoz teljeskörű és ingyenes grafikai tervezéssel, és nyomdai előkészítéssel állunk rendelkezésükre.
Nyomdai munkáinkhoz a technikai hátteret ofszetnyomda, szitaüzem és digitális gyorsnyomda szolgáltatja.